Bio kókuszvirág cukor
A bio kókuszvirág cukor egy olyan indonéziai cukorspecialitás, amelyet sok ráfordítást igénylő, bonyolult folyamat során nyernek ki. A cukrot a termesztők hagyományos kézi munkával állítják elő, ezáltal számos családot lát el állandó és szabályozott bevétellel. A finom karamelles aromával rendelkező bio kókuszvirág cukor csodálatosan illik minden desszerthez, tortához, palacsintához, forró italhoz vagy koktélhoz.
A bio kókuszvirág cukor a nádcukorhoz képest nemcsak többször annyi ásványi anyagot és antioxidánst tartalmaz, hanem alacsony, 35-ös glikémiás indexszel (GI-értékkel) is rendelkezik, ami körülbelül a nyers nádcukor értékének a fele. Ez, az egyre növekvő számú cukorbetegek számára is előnyös, hiszen ily módon a nagy vércukor-ingadozások jelentősen csökkenthetők.
Összetevők
Bio kókuszvirág cukor
Átlagos tápértékadatok
100g termékben:
Energia1635kJ/385 kcal
Zsír0,5g
amelyből telített zsírsavak0,0g
Szénhidrát93,6g
amelyből cukrok88,8g
Fehérje1,2g
Só0,5g
Nyomokban diót, mogyorót, földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat!
TÁROLÁS
Fényvédett, száraz, hűvös helyen.
Szemcseméret: 0,01-0,2 mm
Származási hely: Indonézia
Tanúsítvány
A Pödör bio termékek szigorú kritériumok alapján kapták meg a bio tanúsítványt.