Bio narancshéj - pehely
A narancs az egyik legkedveltebb, legismertebb gyümölcsfajta. Nemcsak a gyümölcs húsa, de a héja is rendkívül értékes és sokoldalúan felhasználható. A narancshéj nemcsak a gasztronómiában kedvelt, gyakran alkalmazzák illóolajok, krémek, kozmetikumok készítéséhez is.
A Pödör bio narancshéj ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik és gondos válogatás után kerül prémium Pödör csomagolásba.
Felhasználás
A Pödör bio narancshéj pehely jól illik fűszeres süteményekbe, húsételekhez, vadételekbe, valamint ajánljuk mártások, pácok, öntetek készítéséhez.
Összetevők
Bio narancshéj
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
Átlagos tápértékadatok
100g termékben:
Energia1358 kJ / 324 kcal
Zsír5,5 g
amelyből telített zsírsavak1,6 g
Szénhidrát57 g
amelyből cukrok24,2 g
Fehérje4,6 g
Só<0,2 g
Nyomokban diót, mogyorót, földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat!
TÁROLÁS
Fényvédett, száraz, hűvös helyen.
Származási hely: Egyiptom
Tanúsítvány
A Pödör bio termékek szigorú kritériumok alapján kapták meg a bio tanúsítványt.