Bio tonka cukor
A Dél-Amerikából származó, Pödör bio tonka cukor egy rendkívül különleges és egzotikus fűszer. Intenzív, édes aromája leginkább a manduláéra és a vaníliáéra hasonlít. Számos országban nem csak a gasztronómia területén, de a kozmetikában és a parfüm-iparban is alkalmazzák.
Az édes ételek, sütemények, italok édesítése mellett az ínyencek szívesen alkalmazzák húsok, mártások, szószok ízesítéséhez is.
A termék 100% természetes és tiszta, nem tartalmaz ízfokozót, színezéket, tartósítószert és mesterséges adalékanyagot!
Felhasználás
A Pödör bio tonka cukor ízét tekintve a mandulára és a marcipánra hasonlít. Tökéletes helyettesítője lehet a vaníliás cukornak. Ajánljuk desszertek, sütemények, parfék, szuflék édesítéséhez, valamint péksütemények, krémek, szószok, például paradicsomszósz ízesítéséhez.
Összetevők
ÖSSZETEVŐK
Bio nádcukor 98%, őrölt tonkabab 2%
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
Szemcseméret: 0,3 - 0,6 mm
Nedvességtartalom: 0,3 - 0,6 %
Átlagos tápértékadatok
100g termékben:
Energia1656 kJ / 390 kcal
Zsír0,1 g
amelyből telített zsírsavak0,1 g
Szénhidrát97,4 g
amelyből cukrok97,4 g
Fehérje0,1 g
Só0,01 g
Nyomokban diót, mogyorót, földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat!
TÁROLÁS
Fényvédett, száraz, hűvös helyen.
Származási hely: Kolumbia és Brazília
Tanúsítvány
A Pödör bio termékek szigorú kritériumok alapján kapták meg a bio tanúsítványt.