Bio vöröshagymapor
A hagyma nélkülözhetetlen alapeleme a magyar gasztronómiának.
Viszont a hagymapor vitathatatlan előnye a frissel szemben, hogy könnymentes.
A Pödör bio vöröshagyma granulátum friss hagymából készül, amely ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik, hogy Ön a legjobb minőséget kapja.
Felhasználás
Számos ételben használható és helyettesítheti a friss hagymát.
Kiváló húsos és halas ételek, levesek, mártások, pörköltek készítéséhez, de a vegetáriánusok és a vegánok is kedvelni fogják.
Összetevők
Bio vöröshagyma
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
Átlagos tápértékadatok
100g termékben:
Energia1378kJ/329kcal
Zsír3 g
amelyből telített zsírsavak1 g
Szénhidrát59 g
amelyből cukrok45 g
Fehérje14 g
Rost19 g
Só0,02 g
Nyomokban diót, mogyorót, földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat!
TÁROLÁS
Fényvédett, száraz, hűvös helyen.
Származási hely: Egyiptom
Tanúsítvány
A Pödör bio termékek szigorú kritériumok alapján kapták meg a bio tanúsítványt.