Sötét, gyümölcsös balzsamecet
Számos okot tudunk felsorolni a Pödör feketeribizli balzsamecetét használatára. Az egyik ok természetesen egyedi, intenzíven gyümölcsös íze. Egy másik nyomós ok az a tény, hogy kizárólag a legjobb minőségű, kézzel szüretelt feketeribizliből készítjük. A Pödör sokéves tapasztalatáról már felesleges is beszélni, hiszen ezt Ön amúgy is tudja, ahogyan azt is, hogy a feketeribizli balzsamecetet is fahordóban érlelik. A Pödör gyártási gondosságában és alapanyagai 100 százalékig természetes voltában mindig megbízhat! A feketeribizli balzsamecetet tartsa fénytől távol, szorosan lezárva! Ha ezt teszi, semmi sem állhat útjába annak, hogy a legeslegutolsó cseppjét is kiélvezze. A feketeribizli balzsamecetben csak nagyon kevés telített zsírsav található, és alacsony a nátriumtartalma. Ezért tartják úgy, hogy koleszterincsökkentő hatása van, és javítja a szív egészségét. Cseppentsen egy kis feketeribizli balzsamecetet egy finom salátára – és igazi ízélményt kap cserébe!
Összetevők
Feketeribizli gyümölcsecet, feketeribizli sűrítmény, méz (1%).
Átlagos tápértékadatok
100g termékben:
Energia646kJ /151kcal
Zsír0g
amelyből telített zsírsavak0g
Szénhidrát34g
amelyből cukrok30g
Fehérje<0,5g
Rost0g
Só<0,03g
Savtartalom5%
Tárolás
Az ecet fénytől védve, légmentesen lezárva tárolandó. Ilyen körülmények között gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi minőségét.
Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba.
Szűretlen gyümölcsecet, ezért használat előtt rázzuk fel!
Származási hely: Németország
A feketeribizli balzsamecet használatáról
A Pödör feketeribizli balzsamecete prémium minőségű, ízletes eleme lehet konyhájának! Legyen az egy leveles saláta, friss gyümölcs vagy finom torta, a feketeribizli balzsamecet intenzíven édes és savanyú zamata kellemesen harmonizál sok-sok étellel.
A feketeribizli balzsamecettel gyorsan fel lehet dobni, sőt megbolondítani az italokat is. Egy gyümölcslé vagy gyümölcstea csodás ízt kap már pár cseppjétől is. Az ásványvízbe is érdemes feketeribizli balzsamecetet keverni, főleg a nyári melegekben. Egy evőkanál feketeribizli balzsamecet 4-5 dl vízzel elkeverve pompás nyári frissítőt eredményez. A mi tippünk: Lepje meg vendégeit a következő vacsorapartin azzal, hogy feketeribizli ecetet cseppent egy pohár proseccóba vagy más buborékos borba!