Bio sárgabarackmag - natúr
Gondosan, kézműves munkával és tapasztalattal készül
Hamarosan rendelhető!
A sárgabarackmag használatáról
A sárgabarackmag nyersen fogyasztva a legjobb, mivel értékes tápanyagai magas hőmérsékleten elvesznek belőle. Épp ezért nem szabad pörkölni. Gyümölcsös íze miatt otthon érzi magát a reggeli müzliben, és izgalmassá varázsolja a nyers hozzávalókból készített szendvicseket. Édes ételekben kiváltképp finom, kreatív használata szinte határtalan: változatosságot visz a legkülönfélébb salátákba és sós ételekbe is.
A sárgabarack édes magja
A sárgabarackmag első látásra olyan, mint egy aprócska mandula. Az íze rendkívül különleges. Finom édességébe enyhe kesernyésség is vegyül, ami izgalmassá varázsolja ételeinket. Gyümölcsös íze visszaidézi a sárgabarack mézédes húsát. A Pödör bio sárgabarackmagja 100 százalékban természetes, gondosan tisztított és szigorúan ellenőrzött. Csakis a legmagasabb osztályba sorolt, válogatott magok kerülnek a Pödör egyedi, exkluzív dobozaiba, garantálva termékünk állandó prémium minőségét!