Piemonti mogyoró - pirított
Egészséges táplálék az idegeknek
A piemonti mogyoró az egyik legnépszerűbb, vitaminokban és tápanyagokban rendkívül gazdag mag, ami nélkül el sem képzelhető semmilyen mag-mix. Az A, B, C & E vitaminban, valamint számos értékes tápanyagban, így foszforban, magnéziumban, káliumban és vasban bővelkedő, Olaszország Piemont régiójából származó mogyoró igazi kis csoda. A mogyorófa, amely körülbelül öt méter magasra nő, a nyírfafélék családjába tartozik, és otthonos mind Európában, mind a Közel-Keleten. A mogyorót többezer éve termesztik és használják az egészséges táplálkozás elemeként. Ön pedig, mint minden esetben, bízhat a Pödör garantáltan génkezelésmentes, 100 százalékban minőségellenőrzött termékében.
A piemonti mogyoró használatáról
A Pödör ügyel arra, hogy a magok épp annyira legyenek csak megpirítva, hogy az íz intenzívebb legyen, de a benne rejlő értékes tápanyagok ne sérüljenek.
Csempésszünk egy csepp Olaszországot salátáinkra, süteményeinkbe, de önmagában is elkápráztat selymes, autentikus olasz karaktere.
Összetevők
Pirított mogyoró
Átlagos tápértékadatok
100g termékben:
Energia2502 kJ /598 kcal
Zsír53 g
amelyből telített zsírsavak5 g
Koleszterin0 g
Nátrium0 g
Szénhidrát21 g
amelyből cukrok5 g
Fehérje21 g
Rost11 g
Só0,037 g
Nyomokban diót, földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat.
Tárolás
Hűvös, száraz, napfénytől védett helyen tárolandó.
Származási hely: Olaszország
A piemonti mogyoró jótékony hatásai
A mogyoró igazi szupereledel az agy számára, és a benne található omega 6 zsírsavak kedvezően befolyásolják a szív egészségét.
Az alacsony koleszterintartalmú étrenden élők számára a piemonti mogyoró igazi kincs. Rágcsálja a finom mogyorót nyugodt lelkiismerettel – a benne lévő tápanyagok csökkentik a rossz LDL koleszterinek szintjét.