Ízélmény a sör barátainak
A balzsamecet viszkózus simasága és intenzív íze összetéveszthetetlenül jellegzetes. Ebben az első osztályú sörkombinációban a Pödör sör balzsamecete igazi sláger a balzsamecetek között. Kesernyés aromájával nem csak a sör lelkes híveit győzi meg, hanem azokat is, akik egyébként nem kedvelik magát az italt. A Pödör csakis a legjobb barna sört használja fel ennek a 100 százalékban természetes, szűretlen sör balzsamecetnek a gyártására. Pontosan ezért érvényesül olyan intenzíven és egyedien az íze.
A balsamico az ecet egy különleges fajtája, ebből ered számos előnye. Az ecetet az ember már a kezdetektől használta fertőtlenítőként. Emellett remek étvágyserkentő és az egészséges konyha egyik legsokoldalúbb alapeleme. A benne található tápanyagok, így az ásványok és vitaminok kedvezően hatnak egészségünkre. Egyszóval, ez a rendkívül ízletes élelmiszer elengedhetetlen része az egészséges étrendnek.
Összetevők
Búza sör ecet (37%) (víz, búzaliszt, komló), maláta ecet (víz, árpa maláta), malátakivonat melasz, szacharóz, juharszirup, fruktóz, antioxidáns: kálium-metabiszulfit
Átlagos tápértékadatok
100g termékben:
Energia796kJ /187kcal
Zsír0g
amelyből telített zsírsavak0g
Szénhidrát42g
amelyből cukrok32g
Fehérje1,6g
Rost0g
Só<0,03g
Tárolás
Az ecet fénytől védve, légmentesen lezárva tárolandó. Ilyen körülmények között gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi minőségét.
Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba.
Szűretlen gyümölcsecet, ezért használat előtt rázzuk fel!
Származási hely: Németország
A sör balzsamecet használatáról
Árad belőle a komló és maláta szaga, ugyanakkor elegánsan finom is: talán így lehetne legjobban jellemezni a sör balzsamecetet. Igazi kincs a kamrában. A sör balzsamecet a laktató eledelekben domborít leginkább, legyen az leves, szósz vagy egy gazdag saláta. Pár csepp is elegendő belőle, hogy azt a bizonyos pluszt vigye minden ételbe. Pörgesse fel a konyháját, és sütés közben locsoljon egy kis sör balzsamecetet a kolbászra vagy a húsra. Nemcsak különleges ízt ad neki, hanem segít benne, hogy ropogós, csábítóan kérges falatok legyenek belőle.
Próbálja ki a sör balzsamecetet egy kis finom Pödör szőlőmag- vagy kendermagolajjal – pazarul harmonizálnak egymással!