Áruház még nem fogad rendeléseket, töltés alatt:

Sárgabarack gyümölcsecet
Sárgabarack gyümölcsecet
3 150 Ft

Sárgabarack gyümölcsecet

Édes, gyümölcsös meglepetés

A többi minőségi ecetünkhöz hasonlóan a Pödör sárgabarack gyümölcsecete is a konyha egyik fénypontja lehet! Intenzív, gyümölcsös zamata mosolyt csal az arcra, főleg a nyári hónapokban. 100 százalékban természetes, és a legjobb gyümölcsökből érlelt, ahogy az a Pödör minőségtől elvárható. Mivel a sárgabarack gyümölcsecetet érett gyümölcsből készítjük, rengeteg egészséges tápanyag van benne. A gyümölcsecetnek, mindenekfelett a benne lévő ecetsav miatt, antibakteriális hatása van, és serkenti az emésztőrendszer működését.

Őseink esküdtek a rendszeres ecetfogyasztás gyógymódjára, és mostanában újra felfedeztük ezt a természetes orvosságot. A sárgabarackecet gyártásakor a gyümölcs 2 folyamaton megy keresztül, mielőtt az üvegbe kerülne. Először lezajlik egy természetes erjedési folyamat, melynek során a gyümölcslében lévő cukorból alkohol lesz. A második lépésben, azaz a második erjedéskor, az alkohol ecetsavvá alakul. Ne lepődjön meg, ha az üveg alján üledéket talál. Ez abszolút természetes, és valójában a Pödör termékek kiváló minőségének a jele.

3 150 Ft
Részletek

Édes, gyümölcsös meglepetés

A többi minőségi ecetünkhöz hasonlóan a Pödör sárgabarack gyümölcsecete is a konyha egyik fénypontja lehet! Intenzív, gyümölcsös zamata mosolyt csal az arcra, főleg a nyári hónapokban. 100 százalékban természetes, és a legjobb gyümölcsökből érlelt, ahogy az a Pödör minőségtől elvárható. Mivel a sárgabarack gyümölcsecetet érett gyümölcsből készítjük, rengeteg egészséges tápanyag van benne. A gyümölcsecetnek, mindenekfelett a benne lévő ecetsav miatt, antibakteriális hatása van, és serkenti az emésztőrendszer működését.

Őseink esküdtek a rendszeres ecetfogyasztás gyógymódjára, és mostanában újra felfedeztük ezt a természetes orvosságot. A sárgabarackecet gyártásakor a gyümölcs 2 folyamaton megy keresztül, mielőtt az üvegbe kerülne. Először lezajlik egy természetes erjedési folyamat, melynek során a gyümölcslében lévő cukorból alkohol lesz. A második lépésben, azaz a második erjedéskor, az alkohol ecetsavvá alakul. Ne lepődjön meg, ha az üveg alján üledéket talál. Ez abszolút természetes, és valójában a Pödör termékek kiváló minőségének a jele.

Összetevők

Sárgabarackecet

Átlagos tápértékadatok

100g termékben:

Energia51kJ /12kcal

Zsír0g

amelyből telített zsírsavak0g

Szénhidrát3g

amelyből cukrok3g

Fehérje0g

Rost0g

0g

 

Tárolás

Az ecet fénytől védve, légmentesen lezárva tárolandó. Ilyen körülmények között gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi minőségét.

Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba.

Szűretlen gyümölcsecet, ezért használat előtt rázzuk fel!

Származási hely: Ausztria

A sárgabarack gyümölcsecet használatáról

Ha van valami, ami a sárgabarack gyümölcsecet sajátja, az az, hogy biztosan meglepetést okoz! Ez a friss sárgabarackból készített ecet egyszerre édesen gyümölcsös és enyhén savanyú. Épp ezért illik olyan jól a diós ízű olajokhoz, így a dióolajhoz vagy a szőlőmag olajhoz, főleg leveles salátákban. Lágy, savanykás édességével üdítő ízt kölcsönöz a gyümölcssalátáknak és más gyümölcsös desszerteknek is. Pár csepp sárgabarack gyümölcsecettel igazi ételkölteménnyé varázsolhatunk egy egyszerű desszertet is! A mi tippünk: Keverjen a buborékos borból egyedi aperitifet pár teáskanál sárgabarack gyümölcsecettel!