Bio fehérbors - egész
A 100% természetes Pödör bio fehérborsot gondos válogatás után a már teljesen érett, narancssárga és vöröses színű borsszemekből nyerik. A frissen szüretelt borstermést vászonzsákokba csomagolják, majd 8-10 napon át lassan folyó vízben áztatják. Ezután választják le a borsszemek külső héját a bézs színű belső magokról.
A friss borsszemeket ezután addig szárítják a napon, míg el nem érik jellegzetes, hófehér színüket.
A fehérbors íze kevésbé karakteres és aromás, mint a feketeborsé. Ízesítésnél azonban csínján kell vele bánni, hiszen kellő intenzitással és csípősséggel rendelkezik.
Jól illik fehér húsokhoz, zöldségekhez, rizs- és tésztaételekhez, valamint ajánljuk halak, levesek és szószók ízesítéséhez.
Összetevők
Bio Fehérbors
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
Nyomokban diót, mogyorót, földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat!
TÁROLÁS
Kérjük tárolja száraz, fénytől védett, sötét helyen, hogy a fűszerkeverék a lehető legtovább megőrizze aromáját.
Származási hely: Srí Lanka
Tanúsítvány
A Pödör bio termékek szigorú kritériumok alapján kapták meg a bio tanúsítványt.